jueves, 8 de octubre de 2009

Premis de la Comunicació no Sexista 2009

Rafaela Almeida, sòcia de l'empresa, professora de MBA en EAE Business School i Vice-presidenta de comunicació de la Jove Cambra Internacional de Barcelona, va participar al lliurament dels Premis de la Comunicació no Sexista 2009. L'acte organitzat per l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya es va celebrar ahir en la Llotja de Mar de Barcelona.

L’empresària va realitzar el lliurament al projecte ¨Dones en Xarxa¨ a la categoria: Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista per a les iniciatives tecnològiques i el foment de les TIC a favor de les dones. L'esdeveniment va contar amb l'assistència de més de 200 convidats, diferents personalitats, mitjans de comunicació i professionals del sector.

A continuació el llistat de premiats i premiades:
• Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2009. Per produir eines que faciliten el treball periodístic i el tractament de la violència contra les dones:
Diari "Público"

• Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2009. Per la publicació del MANIFEST defensant el treball professional de les dones:
Revista "ELLE"

• Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2009 per fer un periodisme rigorós i evitant estereotips de gènere:
M. Milagros Pérez Oliva (defensora del lector a El País)


• Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2009. Per les iniciatives tecnològiques i el foment de les TIC entre els col•lectius femenins:
Dones en Xarxa

• Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2009. Per uns continguts equilibrats en la representació d’homes i dones en els programes d’entreteniment de TV
Programa "El Club" de TV3, dirigit per Albert Om

• Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2009 per uns continguts no estereotipats en la representació d’homes i dones en programes d’entreteniment de TV:
Programa "La Tarda" de BTV, dirigit per Elisenda Roca i Adam Martín

• Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2009 per uns continguts equitatius per a homes i dones en programes de TV:
Programa "Angles" de la Xarxa Audiovisual Local, dirigit per Jordi Sacristán

• Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2009. Per introduir valors d’igualtat en una campanya de comunicació institucional
Regidoria de Polítiques de Gènere i Usos del Temps. Ajuntament de Terrassa

• Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2009. Per modificar el llenguatge que es fa servir a l’esport i visibilitzar les DONES:
Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i Unió de Federacions Esportives de Catalunya

• Premi a la Trajectòria periodística 2009. Per tota una trajectòria professional reproduint la realitat amb una “altra” mirada
Fotògrafa "Colita".

• Premi Males Pràctiques en Comunicació no Sexista 2009. Per utilitzar la imatge de la dona com un OBJECTE:
Club Harley Davidson de Lloret de Mar

• Premi Males Pràctiques en Comunicació no Sexista 2009 per la campanya contra l’avortament i la utilització de la reproducció d’un fetus
Revista "Alba".

Foto de los premiados.

Foto (Izquierda-Derecha): Gemma Lienas - Presidenta de Dones en Xarxa y Rafaela Almeida – Socia de BlaNZ.


Foto: Presidenta de Dones en Xarxa dando sus agradecimientos por el premio.

No hay comentarios: