jueves, 3 de diciembre de 2009

Rafaela Almeida electa presidenta de la Jove Cambra Internacional de Barcelona per a l’any 2010


El 3 de desembre de 2009 va tenir lloc en el Col·legi d’Agents Comercials de Barcelona una assemblea general extraordinària, en la qual Rafaela Almeida va ser electa presidenta de la Jove Cambra Internacional de Barcelona per a l’any 2010.


Rafaela Almeida, amb estudis de Ciències de la Comunicació amb l'especialitat de Publicitat i RRPP, és l’escollida per a donar continuïtat a les accions fins ara portades a terme a la Jove Cambra Internacional de Barcelona durant l’any 2010.


Almeida és una empresària molt emprenedora, sòcia fundadora de l'agencia BlaNZ Màrqueting i Comunicació, S.L., des de la qual gestiona diferents campanyes de comunicació de grans multinacionals i personatges de la vida pública. També és professora d’EAE Business School i de L’Escola de Comerç Exterior de Paris.

La presa de poders es realitzarà a principis de gener del 2010. Rafaela ha destacat com a objectius fonamentals del seu mandat la intenció d’incrementar la visibilitat de la JCI de Barcelona augmentant el número de juniors, fomentar els programes de formació gratuïta i donar una correcta continuïtat a les activitats que ja s’estan gestionant.

1 comentario:

base de datos empresas dijo...

Tu pagina es excelente

te mando un abrazo