martes, 11 de mayo de 2010

Més de 130 emprenedors intercanvien sinèrgies a la segona edició del Business Networking EventBarcelona, 10 de maig de 2008 - El passat 6 de maig de 2010 va tenir lloc a la Casa Llotja de Mar de Barcelona el segon Business Networking Event (BNE) Catalunya. L’entitat organitzadora va ser la Jove Cambra Internacional de Barcelona, juntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquest acte va permetre a més de 130 empreses i emprenedors donar a conèixer els seus productes o serveis i ampliar la seva xarxa de contactes.

La trobada d’empreses esmentada té un format molt singular pensat per optimitzar el temps dels participants. Aquests es distribueixen en parelles i disposen tan sols de cinc minuts per exposar la seva línea de negoci, allò que busquen i els productes o serveis que ofereixen. Passat aquest temps, sona la música i es produeix un canvi d’interlocutor durant els 5 minuts següents i així successivament.

"Aquesta segona edició del BNE ha rebut una molt bona acollida, i ha donat una nova oportunitat a emprenedors per ampliar la seva xarxa de contactes per a futurs projectes empresarials. La participació dels membres de la Jove Cambra Internacional de Barcelona a l’organització del BNE ha estat fonamental tant a la coordinació de l’acte com a la gestió prèvia. Estic molt satisfeta de la tasca realitzada”, afirma Rafaela Almeida, Presidenta de la JCI Barcelona.


No hay comentarios: