lunes, 28 de febrero de 2011

Seminaris 2011 - Forum Empresa - Curs: Tècniques rendibles de comunicació empresarial

Forum Empresa i l’ Intituto de Comunicación Empresarial inauguren un curs pensat per a millorar l’eficàcia comunicativa i la notorietat de la seva empresa en els mitjans de comunicació.

En l’actual conjuntura econòmica, potenciar les habilitats de comunicació personals i la imatge mediàtica de la seva empresa, representa una oportunitat molt rendible.


Reconeguts professionals de la comunicació, entre els quals es troben periodistes com Manuel Campo Vidal o Miguel Ángel Oliver, mostraran les tècniques i faran recomanacions específiques per a augmentar al visibilitat de la seva empresa o negoci i la eficàcia de les seves intervencions públiques. També es coneixerà, a més, com es “veuen” les empreses des dels mitjans de comunicació, i que en demanen d’elles els periodistes per a que es converteixin en noticia.


El curs Tècniques Rendibles de Comunicació Empresarial és eminentment pràctic i es nodreix d’exemples audiovisuals reals. Es realitzaran exercicis individuals gravats en un set de televisió que els formadors analitzaran par a oferir recomanacions concretes i eficaces de diferents accions de comunicació.
Ponent:
Sr. Manuel Campo Vidal, periodista i sociòleg. Sr. Miguel Ángel Oliver, periodista, editor i presentador d’Informativos Cuatro. Sr. Daniel Rodríguez, periodista. Sra. Candela Palazón , periodista. Sra. Rafaela Almeida, especialista en xarxes socials. Sra. Mar Galtés, periodista de la Vanguardia.
Hores:
20 hores
Preu:
Abonats...............1000€            No Abonats......... 1300€ 2n Abonat............ 700€             2n No Abonat........ 910€                (18% IVA NO inclòs)

Contingut:
- L'excel·lència en la comunicació empresarial. 6 hores      Manuel Campo Vidal    - Tècniques eficaces per a parlar en públic. 2 hores      Candela Palazón   - Tècniques eficaces de comunicació amb els mitjans. 4 hores      Daniel Rodríguez   - Com pot ser la meva empresa notícia? 2 hores      Mar Galtés     - La meva empresa a les xarxes socials. 2 hores      Rafaela Almeida     - Tècniques per a parlar en televisió. 2 hores      Miguel Ángel Oliver   - Entrevista personal en televisió, visionada i recomanacions. 2 hores      Miguel Ángel Oliver i Daniel Rodríguez
 Més informació

No hay comentarios: