domingo, 29 de mayo de 2011

EXCELLENCE - Forum Meeting Point. El Mètode Guardiola

Ahir, dissabte 28 de maig, al matí, hores abans del partit de la Champions, es va celebrar al Fòrum d’Excellence un debat sobre l’entrenador del Barça.
L’autor del llibre “El Mètode Guardiola”, Miquel Àngel Violán, va oferir ahir una conferència sobre la teoria que desenvolupa en el seu llibre: que en Pep és un referent cívic. Posteriorment va tenir lloc una tertúlia-debat on van participar diversos convidats. El tema: “Guardiola: L’heroi perfecte?
Convidats:
- Luis Racionero (Escriptor), Eduard Estivill (Metge i Músic), Joan Armengol (Periodista ex-Director de TVE), Jordi Bianciotto (Periodista Musical), Antoni Bolinches (Escriptor i Psicòleg), Carlos Alonso (Escriptor), Miriam Subirana (Escriptora i Coach), Bernat Quintana (Actor), Víctor Tebar (Director del Creative Lab d’Excellence), Félix Velasco (Coordinador dels Bussiness Afterwork d’Excelence), Daniel Brotons (Metge esportiu) i Elisabet Valls (Marketing del Banc de Sabadell).


Durant prop de dues hores es van oferir molts punts de vista sobre Guardiola i la seva manera de fer futbol, mantenir l’equip cohesionat i una afició cada vegada més gran i estimulada.


Al final de la conferència, Miquel Àngel Violán va plantejar una pregunta:
“Imaginem-nos que hem triar una d’aquestes dues opcions... Primera:
Guanyar avui i que el Pep deixi el Barça i, segona, perdre avui i que el Pep es quedi com entrenador. Quina de les dues escolliríeu?”
La resposta va ser unànime: “Que es quedi el Pep!”
Avui ja sabem el resultat del partit i que tenim les dues coses:
La Champions i a Pep Guardiola a casa.

No hay comentarios: