viernes, 11 de enero de 2013

L'Institut d'Educació de Barcelona, la Fundació Escola Emprenedors i Gild International es plau convidar-li a la roda de premsa del projecte Start-up School

Start-Up School -  Projecte de mentoratge i concurs de plans d’empresa per a joves estudiants emprenedors de Barcelona

Un projecte amb el suport de L’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, La Fundació Escola Emprenedors, GILD International Barcelona, L’associació Barcelona Loves Entrepreneurs I IEDEA-UPC.

El programa Start-Up School busca promoure l’esperit emprenedor i la iniciativa empresarial entre els nostres joves estudiants, mitjançant la identificació de bones idees empresarials i el seu mentoratge per part d’un grup d’emprenedors i empresaris professionals.

El programa Start-Up School és un projecte ambiciós, plurianual, a mig i llarg termini, destinat a descobrir i mentorar el talent emprenedor dels nostres joves.

Es convida a estudiants de l’educació secundària obligatòria  i del batxillerat de la ciutat de Barcelona,  a presentar la seva idea d’empresa en qualsevol dels actuals àmbits del desenvolupament econòmic i social: Internet, salut, tecnologia, social, oci, energies netes i sostenibilitat, etc. Es seleccionaran les 20 millors idees  i els seus autors rebran l’assessorament de mentors i emprenedors professionals per crear un pla d’empresa.


Roda de Premsa – Start-up School
Lugar: Gild International. Direcció: Passatge Permanyer, 5, 08009 Barcelona.
Data: Dijous 17 de gener de 2013.
Horari: a las 11h.
Duració: 30/40 minuts

Ponències:
Regidor d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona: Gerard Ardanuy.
President de la Fundació Escola Emprenedors: Jordi Naval.
Business Director Gild International: Karen Reith.
BLE: Toni Mascaro.

Més Informació: http://www.escolaemprenedors.org/startup
Es prega confirmació: prensa@blanz.es

No hay comentarios: