martes, 2 de julio de 2013

NEYMAR OUSADIA E ALEGRIA - Joan Tejedor

Neymar Da Silva Santos Júnior (Mogi das Cruzes, 1992) es va presentar com a nou jugador blaugrana el 3 de juny de 2013. Més de 50.000 persones entregades van fer hores de cua per donar-li la benvinguda al Camp Nou. El seu joc elèctric i descarat i la seva actitud riallera i optimista il·lusionen una afició disposada a encomanar-se de la felicitat que desprèn. Sota el lema ousadia e alegria, que defi neix la seva fi losofi a de vida i la seva manera de viure el futbol, ha tornat la grandesa a un club històric com el Santos, en hores baixes des de la retirada de Pelé. Amb 21 anys, un talent únic i sempre avançat a la seva edat, ha batut tots els rècords i ha guanyat gairebé tots els títols al seu país.

Ara té al davant el repte de triomfar al millor equip de futbol de tots els temps.
El periodista esportiu Joan Tejedor ens descobreix, en un viatge introspectiu carregat d’emocions, tot allò que ens cal saber del nou crack del Barça.
Els seus orígens, la seva evolució, les seves inquietuds i els seus mèrits. Tot el que envolta i transmet la fi gura de Neymar en un llibre amè i ple de sorpreses. 
Presentació Alibri - 01-07-2013
Joan Tejedor, (Sentmenat, 1988). Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·labora amb programes històrics de la Cadena SER com Carrusel Deportivo o El Larguero. Ha treballat a Ona FM, on va presentar la fi nal del Mundial del 2010 i va exercir com a analista tècnic de les retransmissions del Barça. També ha format part de la redacció d’esports de Catalunya Ràdio i de Mundo Deportivo.

Fascinat pel futbol des que té ús de raó, la seva infantesa ha estat marcada per la màgia de Romário, Ronaldo i Rivaldo.
A fi nals dels noranta va ser seduït per la fantasia d’una perla emergent de 17 anys anomenada Ronaldinho. Sense saber-ho, li va encomanar la ‘ginga’. Va seguir la seva evolució fi ns que el destí va unir el jugador al club de la seva vida. La quarta ‘R’ de la història moderna del Barça el va empènyer a endinsar-se en el món de la cultura futbolística del Brasil.

Per entrevistes amb l'autor: 
DAVID ALIAGA MUÑOZ
Editorial Base
c/ Breda 7-9, local, 08029 Barcelona • 93.321.02.02
daliaga@editorialbase.com

No hay comentarios: