jueves, 28 de noviembre de 2013

Dr. Joan Trayter – Premi Òmnium BlauGrana 2013
El quaranta-setè president del FC Barcelona ha rebut aquest matí el guardó com a reconeixement a la seva trajectòria al club

Barcelona, 28 de novembre de 2013. Joan Trayter, Figueres – Girona, 1926 – Dr. en econòmiques i llicenciat en matemàtiques, ha estar guardonat amb la primera edició del Premi Òmnium BlauGrana, cel•lebrat avui al restaurant Market de Barcelona.


Foto (esquerra-dreta): Dr. Joan Manuel Trayter, Pau Vilanova – Junta FC Barcelona, Dr. Joan Trayter – Premi Òmnium Blaugrana 2013, Jaume Guixà – President Òmnium Blaugrana i  Josep Llaó – vicepresident de la Federació Catalana de Fútbol.
Fou el quaranta-setè president del FC Barcelona, degut a la dimissió d’Enric Reyna i va presidir la junta gestora del Club quaranta-set dies, durant el 6 de maig fins al 22 de juny de 2003.Va mantenir al mateix entrenador, Radomir Antic (Sèrbia) que havia substituït a Louis Van Gaal a la direcció tècnica i aconsegueix classificar el primer equip per disputar la Copa de l’UEFA. Com a cronologia electoral, el Dr. Joan Trayter va presidir i preparar la convocatòria a eleccions a la presidència del club on va sortir triat com a president Joan Laporta i Estruch.

El jurat Òmniun Blaugrana 2013, reconeix que durant el mes i mig que durà al càrrec, el Professor Joan Trayter es va caracteritzar per la seva qualitat humana i seny. Fruit d’aquesta experiència, va escriure el llibre: Crònica de les idees, 50 dies de barcelonisme. “Gràcies a tots. Només tinc un desitj: que ningú mai més hagi de governar el club a les condicions que ho vaig fer jo”, va agrair emocionat en Dr. Trayter.

L’acte va estar organitzat per Jaume Guixà, President d’Òmnium BlauGrana i va comptar amb l’assistència de diferents personalitats del barcelonisme: Pitu Abril - Barcelona TV, Pere Escobar – Catalunya Ràdio, Quique Guasch – periodista, Francesc Perearnau – Subdirector del Mundo Deportivo, Jaume Sobrequès – President del jurat, Toni Closa – Diari Sport, Pau Vilanova – Junta FC Barcelona,  Josep Llaó - Vicepresident Federació catalana de Futbol i Jordi Majó - candidat 2003.

El president Josep Lluís Núñez, va enviar una carta recordant l’important paper de Joan Trayter a la història recent del club i la seva excel•lent gestió durant moments tan delicats per l’entitat.

Foto: Dr. Joan Trayter durant la seva intervenció.

No hay comentarios: